Tvrtka MALIJOS d.o.o. osnovana je 1999. godine na području grada Mostara, točnije u Miljkovićima. Prenoseći svoje znanje, iskustvo i dugogodišnji rad iz Njemačke danas s ponosom možemo reći da smo jedna od vodećih tvrtki u regiji u proizvodnji PVC i ALU prozora i vrata, garažnih vrata te srodnih proizvoda, koji za cilj imaju unapređenje kvalitete života ljudi, zaštitu okoliša i uvođenje novih trendova na domaća i regionalna tržišta.

MALIJOS proizvodi i usluga visoke Energestska efikasnost vrata i prozorakvalitete stekli su priznanje tisuća zadovoljnih klijenata koji su nam ukazali povjerenje pustivši nas u svoj dom. Upravo su zadovoljni zaposlenici i klijenti najveća snaga naše tvrtke.

Široka znanja i dugogodišnje iskustvo našeg tima ugrađeni su u svaki djelić naših proizvoda. Korištenje suvremene tehnologije i materijala renomiranih europskih proizvođača u procesu proizvodnje , te stalno stručno usavršavanje kadrova jamstvo su kvalitete izvedbe, dizajna i energetske učinkovitosti.

Proizvodi MALIJOS odlikuju se izuzetno privlačnim dizajnom, jednostavnim otvaranjem, protuprovalnom zaštitom, izuzetno visokim stupnjem zvučne i toplotne izolacije, jednostavnim održavanjem, kao i izuzetnom trajnošću. Uz kvalitetne proizvode nastojimo vam ponuditi i najbolji servis, tako da je prvi i osnovni prioritet ovog poduzeća zadovoljan kupac.

Stalnim rastom proizvodnje i širenjem proizvodnog i uslužnog asortimana, koji danas obuhvaća PVC i AL stolariju, garažna vrata, automatska senzorska vrata, staklarske radove, roletne, komarice, brisoleji, čelične konstrukcije, ograde i građevinske usluge.

Višekomorni PVC profili renomiranih svjetskih proizvođača, garantiraju kvalitetu i trajnost naših proizvoda vrhunskog dizajna i izvanredne zvučne i toplotne izolacije.

Prateći svjetske trendove MALIJOS je spreman odgovoriti na najviše izazove koje tržište postavlja pred proizvođače PVC i ALU stolarije. U našim proizvodnim pogonima od 800 m2 natkrivenoga prostora i preko 1.000 m2 otkrivenoga prostora  objedinili smo cjelokupan proizvodni ciklus iz oblasti prozora, vrata i čeličnih konstrukcija.

Smatramo da je zadovoljan kupac najbolji kupac, stoga pogledajte našu cjelokupnu ponudu i obratite nam se s povjerenjem, a naš profesionalni tim savjetovat će Vas i ponuditi najbolje rješenje.

ZAŠTO ODABRATI MALIJOS?

  • Stručno i kompetentno savjetujemo Vas oko najboljeg i najpovoljnijeg rješenja za Vašu novu stolariju.
  • Naša ponuda sadržava sve elemente potrebne za kvalitetnu izvedbu i montažu.
  • Korištenje vrhunskih repromaterijala, izrađenih u vodećim europskim firmama, koji u  konačnici čine naš proizvod.
  • Nudimo široku paletu proizvoda za najzahtjevnije projekte.
  • Posao ugovaramo po načelu „ključ u ruke“ –  od izrade ponude do završnih radova.
  • Isporučujemo u dogovorenom roku.
  • Možete  posjetiti naš proizvodni pogon.
  • Naši timovi za ugradnju odrađuju posao čisto i uredno.
  • Dizajnom, inovacijom, razvojem novih proizvoda i tehnologijom zauzimamo visoko mjesto u struci.
  • Odgovorno i profesionalno brinemo o Vašem zadovoljstvu našim proizvodima dugi niz godina.