Rolete su najkvalitetnija zaštita pred sunčevom svjetlosti, a istovremeno imaju funkciju zvučne izolacije, te štiti od nepoželjnih pogleda. Izrađene su termo PVC kutije i aluminijskih lamela punjeni sa poliuretanskom pjenom koja osigurava maksimanlu toplotnu i zvučnu izolaciju, zaštitu prostora i postojanost boja. U vodilice roleta dolazi četkica kako nebi došlo do lupkanja lamela na vjetru ,a četkica doprinosi tišem radu rolete.

Roletne nam omogućuju da u potpunosti zatamnimo prostoriju u objektu, a u njih je moguće ugraditi i elektromotor za električko upravljanje koji će Vam omogućiti da bez imalo muke spustite i podignete roletne.

PVC i ALU roletne koje proizvedemo produkt su dugogodišnjeg iskustva, ne samo u proizvodnji, već i pri montaži. Veoma je bitno da budu pravilno proizvedene, dok pravilna montaža osigurava dug vijek trajanja roletna. PVC i ALU roletne ne zahtijevaju puno vremena za održavanje, a kvaliteta i čvrstoća materijala neće dozvoliti da vremenske neprilike unište ili deformiraju roletnu. Ako niste sigurni što želite, slobodno nas kontaktirajte te ćemo Vam pomoći u odabiru pravilne roletne.